06 48 93 34 29 info@a1verkoopstyling.nl

AirbnbStyling

Verhuurt u via Airbnb en wilt u meer boekingen?

AirbnbStyling is een nieuw concept van A1Verkoopstyling.

Wij verzorgen de complete styling van uw Airbnb, specifiek op dit segment gericht.

Allereerst doen wij onderzoek naar wat er in uw buurt via Airbnb wordt aangeboden. Ook bekijken wij welke interieurs in uw gebied het meest in trek zijn bij Airbnb huurders. Daarnaast geven wij u tips over wat Airbnb huurders verwachten aan te treffen en dat wat zij niet verwachten, maar wel fantastisch vinden!  Daarnaast vertellen wij u wat u kunt doen om meer aandacht en dus meer boekingen te krijgen. Natuurlijk kunnen wij ook de bijbehorende fotografie verzorgen. Zo zorgen wij er heel gericht voor dat uw Airbnb de meeste boekingen krijgt!

 

 StylingmetMarktplaats

StylingmetMarktplaats is ook één van onze nieuwe concepten. Want veel mensen willen heel graag een interieur zoals we in tijdschriften en op tv zien. Maar daar is vaak een ruimer budget voor nodig, waar niet iedereen over beschikt.  Wij stylen graag met meubels en accessoires van Marktplaats en houden zo de kosten binnen de perken, terwijl we een fantastisch resultaat bereiken. Uw interieur wordt vaak veel origineler en met een beetje zoeken vinden we de mooiste spullen waar u nog lang van zult genieten!

De onderstaande interieurs zijn door ons gestyled met Marktplaats.

Interieurstyling

Naast verkoopstyling kan A1Verkoopstyling natuurlijk ook uw interieur, kantoor en zelfs uw tuin stylen naar uw wensen. Met behulp van een moodboard en na overleg bepalen wij waar u precies naar op zoek bent. En welke sfeer u ook voor ogen heeft, wij kunnen er voor zorgen dat u in een prachtig, voor u gemaakt interieur en/of exterieur komt te wonen! Daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Samenwonen

Gaan samenwonen is fijn, maar de interieursmaken zijn nogal eens verschillend. Voor samenwoners is het vaak moeilijk om van twee verschillende interieurs 1 geheel te maken. Wij kunnen daarbij helpen. Met kleine aanpassingen en gebruik van aanwezige meubels en accesoires creeeren wij een interieurs wat aan beide smaken voldoet en waarin beide partners zich goed voelen.