06 48 93 34 29 info@a1verkoopstyling.nl

Te laat?

Uw huis is al in de verkoop. U heeft een goede makelaar uitgekozen, de professionele foto’s zijn gemaakt, de woning staat op internet. Maar er wordt op internet te weinig naar gekeken en u krijgt nauwelijks bezichtigingen. Daar wordt u niet blij van, dus wat te doen?

Het paardenmiddel is natuurlijk de vraagprijs verlagen. Maar dat gaat al snel met 5000 tot 10.000 euro! Heeft u al eens goed naar uw foto’s gekeken? Hoe uw huis er van binnen en buiten uitziet? Of hoe uw huis overkomt op potentiële kopers? Is het voldoende gedepersonaliseerd, neutraal gemaakt? Zijn er veel gekleurde muren of te veel accessoires in de kamers?

Als u over de presentatie van uw woning twijfelt, kunt u ons bellen of een mailtje sturen. Wij laten u dan objectief weten of er met professionele verkoopstyling betere resultaten te behalen zijn. Wij kunnen vaak alleen al aan de foto’s op internet  zien of er iets aan verbeterd kan worden. En uit onderzoek blijkt dat van huizen die al een jaar te koop staan, 70% met verkoopstyling alsnog verkoopt! Dus wanhoop niet, er is waarschijnlijk nog heel veel aan te doen!

 

Oorzaken van moeizame verkoop

Een moeizame verkoop kan ook oorzaken hebben waar met verkoopstyling niets aan te doen is. Dit zijn:

– De ligging van de woning

Als een huis minder goed gelegen is, bijvoorbeeld tegenover een benzinestation, is daar weinig aan te doen.

– De onderhoudsstaat

Als deze slecht is, wordt het veel moeilijker de woning te verkopen.

– De architectuur

Het huis kan voor u ontworpen zijn, maar niet in de smaak vallen bij anderen.

– De vraagprijs

Bij een niet realistische prijs zullen potentiële kopers afhaken.

 

 

Maar als van deze factoren geen sprake is, bieden wij u graag de  helpende hand !