06 48 93 34 29 info@a1verkoopstyling.nl

Overige diensten

Onderhoud

PotentiĆ«le kopers zien tegenwoordig graag een woning waar weinig tot niets meer aan gedaan hoeft te worden. Als er nog onderhoud aan de woning nodig is, is het beter dit te doen voor verkoop. Een “af” huis verhoogt de verkoopwaarde. Wij kunnen er voor zorgen dat alle kluswerkzaamheden netjes worden uitgevoerd.

Opslag

Misschien heeft u aan huis opslagruimte voor het teveel aan spullen en meubels, bijvoorbeeld een schuurtje of ruimte bij de buren of familie. Mocht dit niet het geval zijn, dan hebben wij de adressen voor u van verschilende bedrijven in de regio waar u opslagruimte kunt huren.

Fotografie

De foto’s die van uw gestylde woning gemaakt worden zijn essentieel voor de verkoop en moeten dus van zeer goede kwaliteit zijn. A1Verkoopstyling maakt professionele foto’s, zowel technisch gezien als qua inhoud. Bij ons luxepakket zijn 24 hoge resolutiefoto’s inbegrepen, maar natuurlijk zijn de foto’s ook beschikbaar bij onze andere pakketten.

Video

Wilt u mensen een ‘Live’ ervaring van uw huis geven, alsof ze er zelf in rond lopen, dan kunnen wij een mooie video van uw woning maken. Het filmpje duurt een paar minuten (ook afhankelijk van de grootte van uw huis) en geeft een hele goede indruk van de ruimtes en hoe het is om in uw huis te zijn.

Meubelverhuur

Een huis dat leeg is verkoopt minder goed. Een leeg huis lijkt vaak kleiner en de ruimte is moeilijk in te schatten. Wij kunnen u in contact brengen met bedrijven die voor enkele maanden een totale inrichting bij u komen brengen en weer weghalen.

Organisatie Open Huis of bezichtigingen

A1Verkoopstyling kan u helpen met het organiseren van een Open Huis. Wij kunnen bij u langs komen voor een snelle styling van enkele uren voordat het Open Huis begint, of een grondige styling van het hele huis. Ook kunnen wij bezoekers te woord staan en rondleiden tijdens het Open Huis. Ditzelfde kunnen wij ook doen met bezichtigingen.